• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Британія по всьому світу шукає радянську зброю. Її викуплять для України

    Опубликовано: 2022-05-13 09:30:30

    Великобританія по всьому світу шукає радянську та російську зброю. Її викуплять та передадуть Україні, щоб допомогти у боротьбі з російськими окупантами.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на коментар міністра оборони Великобританії Бена Воллеса The Wall Street Journal.

    Міністр заявив, що його країна продовжує знаходити запаси застарілої радянської техніки у світі, проте це робить і Росія.

    "Значна частина (Міністерства оборони, - ред.) та військових аташе у всьому світі шукають. Часом ми наштовхуємося на росіян, до речі, які теж шукають в деяких країнах запаси, тому що вони у них швидко закінчуються", - заявив Воллес.

    За його словами, наразі запаси радянської техніки є ще в 23 країнах. Крім того, застаріла зброя, ймовірно, є і в Афганістані, куди Радянський Союз завів війська у 1979 році. Проте Росія, за думкою Воллеса, не наважиться купувати там техніку.

    НАТАЛІЯ ЮРЧЕНКО

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.