• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кілька здорових звичок, які здатні зменшити тривалість життя

    Опубликовано: 2022-05-13 07:24:28

    Кілька здорових звичок, які здатні зменшити тривалість вашого життя.

    Люди вже знають, що сидячий спосіб життя і неправильне харчування скорочують життя. Однак є цілий ряд звичок, які позиціонуються як здорові, але вони не є такими. Ось три з них, інформує Ukr.Media.

    Мало жирів у дієті

    Рейчел Файн, доктор медичних наук, спростовує ідею про те, що харчування з низьким вмістом жирів сприятиме поліпшенню здоров’я. Вона зазначає, що жир є ключовим компонентом гормонального балансу тіла. Крім того, продукти з високим вмістом жирів, особливо омега-3, необхідні для здоров’я мозку і серця. Вони також можуть зменшити запалення в організмі.

    Інтенсивна фізична активність

    Перебір з фізичною активністю може бути шкідливим для людини. Доктор Тарін Майерс зазначає, що крім травм, пов’язаних з надмірним перенапруженням, фізичне навантаження пов’язане з тривогою, порушенням харчування і дисморфією.

    Дієта як засіб для схуднення

    Якщо єдиною причиною дієти є зайва вага, швидше за все, результат буде сумним. Дієтолог Кейтлін Селф зазначає, що сприйняття дієти як засобу для схуднення може бути небезпечним. Уся справа у жорстких обмеженнях, які сприяють розвитку не лише розладів харчової поведінки, а й загальних хронічних захворювань.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.