• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сапери на 100% перевірили місто Ірпінь

    Опубликовано: 2022-05-10 12:00:00

    При цьому мер міста закликав мешканців не чіпати руками підозрілі предмети у разі виявлення.

    Мер Ірпеня Олександр Маркушин сказав, що станом на 9 травня сапери поверхово обробили 100% міста. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

    "Ось скільки "подарунків" надіслали прокляті рашисти в Ірпінь. Все це - відібрані життя, зруйновані будинки, розбиті мрії. На сьогоднішній день вже 100% нашого міста поверхово оброблено саперами. Проте, якщо ви де-небудь виявите схожі підозрілі предмети, ні в якому разі не буде ні в якому разі. у жодному разі не чіпайте їх руками!", - заявив мер міста.

    Маркушин додав, що у разі виявлення підозрілих предметів звертатися до рятувальників та дзвонити за телефонним номером, який вказаний у пості у Facebook.

    Нагадаємо, що влада Одеської області попереджає, що від купання в морі цього року громадянам доведеться відмовитися через те, що узбережжя заміноване.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.