• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти не зможуть провести на Херсонщині псевдореферендум – заступник голови облради

    Опубликовано: 2022-04-29 15:30:26

    На Херсонщині російські окупанти не зможуть провести свій псевдореферендум про створення "народної республіки", оскільки підтримки цієї ідеї серед місцевого населення немає взагалі. Навіть із інсценуванням на кількох ділянках будуть проблеми. Про це в ефірі телемарафону сказав Юрій Соболевський, перший заступник голови Херсонської облради.

    "Підтримки немає. Немає підтримки ні населення, ні місцевого самоврядування. Вони не зможуть зробити навіть щось схоже на референдум, тому що це відкриття дільниць, підготовка списків виборців, бюлетені, тобто дуже велика робота, яку вони організаційно не зможуть у найближчому майбутньому зробити на Херсонщині. Шоу – можливо", – сказав він.

    Соболевський припустив, що "шоу" росіяни зніматимуть взагалі в іншому регіоні чи в окупованому Криму.

    "Я не здивуюся, якщо вони це шоу зніматимуть у Криму чи в будь-якому іншому  регіоні. На Херсонщині зараз навіть шоу зняти для них буде проблемою, бо потрібна значна кількість людей, щоби зробити масовку. У них немає цього на Херсонщині" , – сказав він.

    Соболевський також сумнівається, що окупанти зможуть запровадити рублеву зону в регіоні.

    "Вони дуже цього хочуть, але зрозумійте, все, за що вони беруться, все виходить у них фейл на фейлі", – сказав заступник голови облради.

    Він пояснив, що для введення рублевої зони потрібна дуже велика кількість готівкової маси, яку потрібно завезти в регіон.

    "А враховуючи те, як поводяться ці люди, я вважаю, що більшість із цієї рублевої маси вони вкрадуть ще до того, як вона потрапить до Херсонщини", – вважає Соболевський.

    Крім того, за його словами, цей процес має підтримати бізнес, а такої підтримки також немає.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.