• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Які продукти є найкращими для розуму людини

    Опубликовано: 2022-04-19 18:28:41

    Ці кілька продуктів є найкращими для розуму людини. Деякі продукти є особливо корисними для розуму людини.

    У літньому віці мозок людини особливо вразливий перед віковими процесами. Але до цього можна підготуватися, якщо додати у раціон більше даних продуктів, інформує Ukr.Media.

    Жирна риба

    Лосось, форель і сардини багаті на жирні кислоти Омега-3, які необхідні для навчання і пам’яті. Дослідження також показують, що цей різновид жиру уповільнює вікове зниження когнітивних здібностей і навіть запобігає старече недоумство.

    Кава

    Цей напій містить кофеїн і антиоксиданти, які чинять позитивний вплив на мозок. Кофеїн підсилює концентрацію, підвищує настрій і рівень енергії. За рахунок високого вмісту антиоксидантів у каві можна отримати певний захист від неврологічних захворювань на зразок хвороби Паркінсона.

    Чорниця

    Ці та інші ягоди з яскравим забарвленням багаті на антоціани — різновид рослинних сполук, що володіють властивостями антиоксидантів і борються із запаленнями. Насичена антиоксидантами і антоціанами дієта зменшує ризик розвитку вікових нейродегенеративних захворювань на зразок хвороби Альцгеймера.

    Броколі

    Овоч багатий на потужні антиоксидантні і протизапальні сполуки, включаючи вітамін К, який допомагає захищати мозок від пошкоджень. Більш високе споживання вітаміну К покращує пам’ять у літніх людей.

    Гарбузове насіння.

    Це відмінне джерело антиоксидантів, магнію, заліза, цинку і міді, які є важливими для здоров’я. Дефіцит цих поживних речовин пов’язаний з багатьма неврологічними розладами.

    Темний шоколад

    Це чудове джерело стимуляторів мозку, включаючи флавоноїди, кофеїн і антиоксиданти. Флавоноїди допомагають зміцнити пам’ять і уповільнити вікове зниження когнітивних властивостей. Шоколад також підвищує настрій.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.