• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Через війну в Україні зруйновано близько 300 мостів, — Кубраков

    Опубликовано: 2022-04-15 14:15:04

    Міністр інфраструктури Олександр Кубраков заявляє, що через війну з Росією в Україні зруйновано близько 300 мостів. Про це Кубраков сказав в інтерв'ю виданню "Новий Час".

    "З першого дня у нас почалися руйнування аеропортів, це була перша хвиля. Звичайно, наймасовіші руйнування – це дороги. Близько 300 зруйнованих мостів по всій країні. Найбільше постраждали ті області, де були або відбуваються активні бойові дії. Тобто аеропорти, дороги із мостами", — сказав міністр.

    За його словами, є багато перебитих ділянок: перебиті мости, залізниці. Також є ушкоджені станції, вокзали.

    "Порти обстріляні. Миколаївський порт уже не вперше обстрілювався, ракети туди потрапляли і авіаційні бомби прилітали. Якщо перебирати, то вся наша транспортна інфраструктура тією чи іншою мірою постраждала", — зазначив міністр.

    Нагадаємо, Мінінфраструктури планує забронювати частину будівельників для відновлення зруйнованої інфраструктури та міст.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.