• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Група Queen оголосила збір коштів на допомогу Україні

    Опубликовано: 2022-03-21 14:10:18

    Легендарна група опублікувала на своїй сторінці у YouTube відео виступу у Харкові та запустила збір коштів.

    Музиканти підтримали Україну, оголосивши у своїх соціальних мережах про збір коштів для українців, які стали жертвами агресії з боку Росії.

    Гурт опублікував на своїй сторінці у YouTube відео свого виступу у Харкові, який відбувся 12 вересня 2008 року на площі Свободи. Це був наймасштабніший концерт в історії міста Харків. Тоді Queen та Пол Роджерс безплатно зіграли для харків'ян під час першого європейського туру на підтримку акції боротьби зі СНІДом.

    Концерт "Life must go on!" на площі подивилися 350 тисяч харків'ян, ще 10 мільйонів спостерігали за святом у прямому ефірі на телевізорі — за весь час існування Queen ніколи не виступали перед такою величезною аудиторією.

    Сьогодні гурт згадує той концерт як подію, яку неможливо забути, і закликає всіх шанувальників та просто небайдужих допомогти українцям фінансово.

    Кошти підуть до Агентства ООН у справах біженців, звідки їх відправлять на гуманітарну допомогу Україні. Трансляція спрямована на збір коштів для фонду Ukraine Relief.

    Нагадаємо, що за даними ООН, близько 90% українських громадян можуть зіткнутися з бідністю і крайньою економічною вразливістю, якщо війна з Росією затягнеться на рік і більше.

    Інф. delo.ua

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.