• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський підписав закон про продовження військового стану в країні на 30 днів

    Опубликовано: 2022-03-21 11:10:50

    Президент України Володимир Зеленський підписав закон про продовження військового стану в країні ще на 30 днів. Інформація про це опублікована на веб-сайті Верховної Ради України.

    "Президентом України станом на 20.03.2022 року підписано закони України: Закон про затвердження Указу Президента України "Про продовження терміну дії військового стану в Україні" №2119-IX (реєстр. №7168)”, — повідомили у ВРУ.

    Цим законом дія військового стану в Україні продовжена з 05:30 26 березня 2022 року терміном на 30 діб.

    Нагадаємо, 15 березня Верховна Рада законодавчо затвердила указ президента про продовження терміну дії воєнного стану в Україні з 5.30 26 березня ще на 30 діб – до 25 квітня.

    Нагадаємо, що 24 лютого о 5-й годині ранку почалася війна в Україні. Президент РФ Володимир Путін оголосив проведення "військової спецоперації" проти України. Війська Російської Федерації провели масовані обстріли 10 областей. Верховна Рада оголосила воєнний стан.

    Інф. delo.ua

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.