• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мера Мелітополя Федорова звільнили з російського полону: обміняли на солдат-строковиків

    Опубликовано: 2022-03-17 18:20:17

    Увечері 16 березня успішно завершилася спецоперація зі звільнення з російського полону мера Мелітополя Івана Федорова. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

    "Ваня в безпеці. Щойно з ним поговорили. Хочеться сказати, що своїх ми ніколи не кидаємо", - сказав Тимошенко.

    Прессекретар голови ОП Даша Зарівна в ефірі українського телебачення повідомила, що Федорова обміняли на 9 російських солдатів-строковиків. Відомо, що Росії повернули солдатів 2002-2003 року народження.

    Тимошенко додав, що незабаром Федоров повернеться до своїх зобов'язань як мер українського Мелітополя.

    Після звільнення з ним уже встиг поговорити президент Володимир Зеленський, а також голова офісу президента Андрій Єрмак.

    Раніше було відомо, що російські загарбники вивезли мера Мелітополя до окупованого Луганська. У полоні Федоров піддавався тортурам.

    Після викрадення Федорова 13 березня, солдати ворожої армії у Запорізькій області викрали міського голову Дніпрорудного Євгенія Матвєєва.

    Також 16 березня у Скадовську Херсонської області з міськради викрали мера Олександра Яковлєва та секретаря міськради Юрія Палюха. Незабаром Яковлєв у своєму Facebook повідомив, що його відпустили. При цьому невідомо, що відбувалося з мером у полоні та з якою метою його викрадали, і чому відпустили за кілька годин.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.