• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аналітики розповіли, які соцмережі стануть лідерами у 2022 році

    Опубликовано: 2022-01-04 10:00:56

    Аналітична компанія Insider Intelligence опублікувала незвичайний рейтинг популярності соціальних мереж.

    Замість традиційного підбиття підсумків року, що минає, вони склали прогноз на 2022-й, проаналізувавши динаміку відвідуваності різних майданчиків.

    Світове лідерство в наступному році експерти пророкують Facebook. Послугами соціальної мережі, за попередніми підрахунками, будуть користуватися хоча б раз на місяць понад 2,91 мільярда осіб.

    Друге місце приписують Instagram з показником в 1,28 мільярда.

    Замикає топ-3 сервіс коротких відео TikTok — у нього, на думку аналітиків, буде не менше 755 мільйонів активних користувачів на місяць.

    Згідно зі статистикою, дітище ByteDance зуміло наростити активну аудиторію на 59,8% в минулому, і ще на 40,8% в поточному році.

    Очікується, що в 2022-му TikTok має всі шанси посісти третю сходинку в світовому рейтингу соціальних мереж.

    Раніше популярність майданчика підтвердила і компанія Sensor Tower, відзвітувавши про 3 мільярди завантажень TikTok з AppStore і Google Play спільно з дочірнім додатком Douyin, який поширюється на території Китаю.

    При цьому витрати користувачів у соціальній мережі перевищили позначку в 2,5 мільярда доларів, що виводить TikTok на один рівень c Tinder, Netflix, YouTube і Tencent Video.

    У звіті Insider Intelligence також вказується, що вже наступного року соціальними мережами будуть регулярно користуватися не менше 3,57 мільярда осіб щомісяця, а частка TikTok на глобальному ринку соцмереж до 2024-го може зрости до 25%.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.