• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НАСУ розкриває інформацію про страховий ринок

    Опубликовано: 2021-11-01 15:16:33

    Національна асоціація страховиків України (НАСУ) відкрила для широкого загалу візуалізацію даних про стан страхового ринку України. Рішення було прийнято на черговому засіданні Президії НАСУ. 

    Проєкт носить назву ПРІМА (Проєкт розкриття інформації. Моніторинг та аналіз) та акумулює дані у зручному для аналітики та візуалізації інтерактивному форматі у розрізі учасників НАСУ та інших СК.

    ПРІМА надає можливість отримувати актуальну інформацію учасників проєкту – 20 Non-Life страхових компаній, що є основними гравцями ринку та входять до складу асоціації, та Національного банку України (НБУ).

    Із останніми даними щодо діяльності страховиків за 6 місяців 2021 року можна ознайомитися на сайті НАСУ за посиланням https://www.nasu.com.ua/prima/ Регуляторна звітність згрупована за напрямами, серед яких дані щодо страхових премій та виплат: динаміка, основні види, структура портфелю тощо, а також деталізація по окремих продуктах таких як КАСКО та ОСЦПВ.

    «Наше завдання – зробити інформацію про страховий ринок більш доступною для його учасників та більш зрозумілою для споживачів страхових послуг. Зручне наочне відображення даних страховиків дозволить усій зацікавленій аудиторії побачити основні тренди страхового ринку, зробити висновки щодо його діяльності та тенденцій розвитку», – зазначив Денис Ястреб, генеральний директор НАСУ.

    За словами керівника асоціації, інформація постійно актуалізуватиметься разом із розкриттям даних від НБУ, а також інших відкритих джерел. В найближчих планах НАСУ – розширення доступу до аналітики та прогнозів для широкої цільової аудиторії.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.