• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Болгарія внесла Україну до червоної зони: з 30 жовтня в'їзд для туристів закрито

    Опубликовано: 2021-10-28 13:15:26

    Болгарія внесла Україну до списку країн червоної зони через ситуацію з коронавірусом. В'їзд для українців буде закрито з 30 жовтня 2021 року, повідомляє пресслужба українського посольства в Болгарії.

    Наказом МОЗ Болгарії від 26 жовтня Україна була внесена до червоної зони. З 30 жовтня Болгарія закриється для українських туристів – в'їзд до країни буде дозволено особам зі статусом постійного та довгострокового проживання, а також членам їхніх сімей.

    Вони зможуть потрапити до країни після пред'явлення COVID-сертифікату ЄС про вакцинацію або перенесене захворювання, або аналогічний документ одночасно з негативним ПЛР-тестом, зробленим за 72 години до в'їзду.

    Діти віком від 12 до 18 років мають пред'явити негативний ПЛР-тест. За відсутності такого документа потрібно буде перебувати на 10-денному карантині.

    Дітям віком до 12 років дозволено в'їзд без надання COVID-документів.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.