• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Білорусі нарахували понад 580 політв'язнів

    Опубликовано: 2021-07-28 15:00:27

    27 липня білоруські правозахисники визнали ще шістьох осіб політв’язнями, тепер їх 586. Це люди, позбавлені волі за “образу президента, представників влади (співробітників міліції), суддів і наругу над державними символами, а також використання інших допустимих форм висловлення думок”, інформують у правозахисному центрі “Весна”. Про це пише УНН.

    Цитата

    “Ми вважаємо їх переслідування і позбавлення волі політично мотивованими, пов’язаними з мирною реалізацією вираження думки, а їх самих — політичними в’язнями”, — йдеться у заяві.

    Правозахисники також вимагають негайно звільнити всіх політичних в’язнів і припинити політичні репресії проти громадян країни.

    Нагадаємо

    Екскандидатка на президентських виборах в Білорусі, одна з лідерок білоруської опозиції Світлана Тихановська впевнена, що “інтерв’ю” блогера Романа Протасевича, показане державним телеканалом ОНТ, було записано під тортурами.

    Златослава Максимук

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.