• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта бере участь у чергових засіданнях робочих органів Всесвітнього поштового союзу (ВПС)

    Опубликовано: 2006-03-29 12:04:00

    Делегація УДППЗ “Укрпошта” з 27 березня по 07 квітня 2006 року в м.Берні (Швейцарія) бере участь у засіданнях робочих та керівних органів Ради поштової експлуатації та Адміністративної ради ВПС.

    Програмою заходів передбачено розгляд глобальної системи контролю за проходженням міжнародної письмової кореспонденції, готовності до впровадження всесвітнього нормативу якості у цій сфері, вивчення нових правил діяльності Фонду підвищення якості поштової служби ВПС стосовно країн, що розвиваються. У рамках функціонування цього Фонду обговорюватиметься можливість фінансування за його рахунок проекту Укрпошти, спрямованого на автоматизацію обробки міжнародної кореспонденції в місцях міжнародного обміну пошти.

    Серйозна увага буде приділена вивченню роботи служби посилок та можливостей її збереження у сфері діяльності державного оператора поштового зв”язку, а також питанням розвитку фінансових послуг на пошті.

    У ході засідання спеціальної групи “Відносини ВПС/Єврожиро” за участю представників Укрпошти буде підбито підсумки роботи, пов’язаної зі створенням інтерфейсу між різними платіжними сис темами, що призначений для розширення можливостей здійснення міжнародних електронних переказів через пошту.

    Українська делегація буде захищати пропозицію нашої країни щодо внесення змін до Регламенту письмової кореспонденції, суть яких - у запобіганні подвійному оподаткуванню доходів за міжнародний обмін кореспонденцією.

    Крім участі у засіданнях робочих органів ВПС, українські фахівці проведуть низку двосторонніх зустрічей із зарубіжними партнерами з метою обміну досвідом та розширення міжнародної співпраці у сфері поштового зв’язку.

    Инф. Мintrans

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.