• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрексімбанк реалізує єдиним лотом мережу супермаркетів «Амстор»

    Опубликовано: 2020-12-14 09:01:20

    Державний Укрексімбанк пропонує для продажу великий інвестиційний лот з об’єктів роздрібної торговельної мережі. Майно реалізується для врегулювання простроченої кредитної заборгованості ТОВ «Амстор». До лоту входять будівлі громадсько-торговельних центрів, земельні ділянки, торгове обладнання у Краматорську, Запоріжжі, Мелітополі, Кременчуку, Бердянську, Маріуполі та Одесі.

    Об’єкти можуть зацікавити інвесторів, які планують розвивати роздрібну торгівлю з широким географічним охопленням. Торговельні майданчики мережі складаються з магазинів формату «гіпер- та супермаркет», «торговий центр», Cash&Carry тощо, розраховані на обслуговування широкого кола споживачів і призначені для продажу продовольчих та непродовольчих товарів, продукції власного виробництва на фудкортах, а також проведення розважальних заходів.

    Завдяки зручному розташуванню супермаркети мережі користуються значною популярністю серед населення. Торгові центри стали звичним місцем покупок для сотень тисяч споживачів, частина з яких проживають у зоні пішої доступності. Ефективність бізнесу на цих торгових площах підтверджено багаторічною присутністю якірних орендарів, серед яких відомі бренди та вітчизняні мережі з продажу ювелірних виробів, косметики, парфумерії та засобів гігієни, продовольчих продуктів, побутової техніки та електроніки. 

    Продаж майна відбудеться шляхом електронного аукціону в системі ProZorro.Продажі. Прийом пропозицій на участь у торгах триває до 20:00 13 грудня 2020 р.

    Початкова ціна лоту становить 283 514 010 гривень.

    Окремим лотом реалізується земельна ділянка в Києві на масиві Березняки.  Ділянка загальною площею понад 4 га розташована на перетині вулиці Березняківської та Дніпровської набережної. Цільовим призначенням є будівництво, експлуатація та обслуговування культурно-торговельного комплексу.

    Початкова ціна лоту – 132 239 000 гривень.

    Додаткова інформація про перелік та характеристики об’єктів надаються за запитом.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.