• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НАК «Нафтогаз України» виділяє 67,8 млн. грн. на розвиток соціальної інфраструктури Харківської області

    Опубликовано: 2006-03-17 17:38:00

    16 березня голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Івченко та голова Харківської обласної державної адміністрації Арсен Аваков підписали угоду про співпрацю Компанії та області у 2006 році. Угода передбачає активізацію робіт щодо освоєння ресурсів нафти та газу підприємствами НАК «Нафтогаз України», які працюють на території Харківщини, а також участь Компанії у розвитку соціальної інфраструктури області.

    У документі визначені основні виробничі показники харківських підприємств НАК «Нафтогаз України», запланований видобуток природного газу на рівні 7,629 млрд. куб. м, видобуток нафти та конденсату – 310,0 тис. т.

    Угодою також затверджено перелік та обсяги участі підприємств Компанії у розвитку соціальної інфраструктури населених пунктів Харківської області на загальну суму 67,8 млн. грн., з яких 20 млн. грн. будуть направлені на реалізацію соціальних проектів облдержадміністрації, 47,8 млн. грн. – на розвиток соціальної інфраструктури підприємств НАК «Нафтогаз України». Зокрема,  Компанія планує виділити 18,4 млн. грн. на будівництво спортивно-оздоровчого центру у селищі газовиків Червоний Донець Балаклійського району, який передбачають відрити нинішнього року.  В переліку об’єктів, які фінансуватимуться Компанією – сільські газопроводи, школи, лікарні тощо.

    Зі свого боку, Харківська обласна державна адміністрація зобов’язується сприяти підприємствам НАК «Нафтогаз України» у вирішенні питань, пов’язаних з виділенням земельних ділянок, призначених для будівництва свердловин, облаштуванням родовищ та отримання підприємствами Компанії ліцензій на користування надрами.      

    Довідка: На території Харківської області знаходиться 15 підприємств НАК «Нафтогаз України», на яких працює понад 25 тис. чоловік. В області видобувається 40% газу власного видобутку. У 2004 р. на Харківщині підприємствами усіх форм власності було  видобуто 7,535 млрд. куб. м природного газу, у 2005 р. - 7,845 млрд. куб. м. 

    У 2005 році на розвиток соціальної інфраструктури області НАК «Нафтогаз України» виділила 49,1 млн. грн.

    Харківське регіональне представництво прес-центру НАК «Нафтогаз України»







    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.