• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У МОЗ планують впровадити заключення декларацій та зміну лікарів онлайн

    Опубликовано: 2020-07-20 17:30:33

    У Міністерстві охорони здоров’я планують найближчим часом запровадити механізм заключення декларацій онлайн та можливості зміни лікаря. Про це під час брифінгу сказав заступник міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ярослав Кучер, передає кореспондент УНН.

    "Такий функціонал зараз розробляється, ми спільно з колегами з Міністерства цифрової трансформації та партнерами обробляємо можливість, як це буде виглядати. Я впевнений, що це буде прорив, це покращить зручність для наших громадян, тому що крім можливості заключення декларації онлайн буде ще можливість зміни лікаря... Це теж важливо, тому що не завжди нашими лікарями задоволені пацієнти, а лікарі пацієнтами. Я сподіваюся, що найближчим часом ми це впровадимо", - зазначив він.

    Окрім того, за його словами, МОЗ почало роботи із зміни роботи "гарячої лінії".

    "Ми починаємо зміну роботи нашої "гарячої лінії" Міністерства охорони здоров’я: ми додали операторів, зараз працює близько 10 операторів, які обробляють велику кількість дзвінків. З самого початку ця "гаряча лінія" була створена для того, щоб надавати нашим громадянам актуальну інформацію з приводу пандемії, що роботи в тому чи іншому випадку…На місяць це близько 70 тисяч звернень. Ми технічно оновили систему IP-телефонії для того, щоб ввести контроль за цими дзвінками", - додав Кучер.

    Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я планує запустити пілотний проект електронних лікарняних з використанням інтерфейсу на сайті Пенсійного фонду.

    Валерія Гуржий

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.