• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні змінили протокол лікування хворих на COVID-19

    Опубликовано: 2020-04-29 17:00:58

    В Україні до протоколу лікування хворих на COVID-19 ввели гепарін через велику кількість тромбоемболічних ускладнень. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

    “У зв’язку з тим, що ми спостерігаємо під час коронавірусної хвороби велику кількість тромбоемболічних ускладнень під час перебігу хвороби. У зв’язку з тим, що наші фахівці, які складають протокол, звернули на це увагу на протоколи інших країн...та було прийнято рішення саме фахівцями ввести до протоколу гепарін”, — зазначив він.

    Нагадаємо, Україна у боротьбі з коронавірусом використовує ті ж методи, що і в усьому світі. Проте, протоколи лікування трохи відрізняються.

    Як повідомляв УНН, протокол лікування коронавірусної інфекції, яка досі має в усьому світі симптоматичне лікування, в Україні вже оновлювали, ввівши додаткові препарати, які продемонстрували свою ефективність.

    Валерія Гуржий

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.