• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЮНІСЕФ надасть підтримку для Мінсоцполітики у подолання наслідків епідемії коронавірусу

    Опубликовано: 2020-03-27 16:30:25

    ЮНІСЕФ надасть Міністерству соціальної політики України експертну підтримку щодо подолання наслідків епідемії та розвитку програм захисту прав дітей. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства соціальної політики.

    "Міністр соціальної політики України Марина Лазебна та представники дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні у форматі відеоконференції обговорили шляхи співпраці з питань захисту прав дітей та подолання наслідків епідемії коронавірусу в Україні", - сказано у повідомленні.

    Зазначається, що сторони домовилися, що фонд надасть комунікаційну та експертну підтримку міністерству у процесі подолання наслідків епідемії у контексті захисту прав дитини.

    "Якісна експертна аналітика, яку надає нам фонд ЮНІСЕФ та інші міжнародні організації, а також точні статистичні дані - це та основа, що необхідна для побудови соціальної політики з питань захисту прав дітей та моделювання майбутнього в тяжкі кризові часи", - зазначила Лазебна.

    Нагадаємо, Європейський Союз допомагатиме Україні в боротьбі з коронавірусом та подоланні його наслідків, в тому числі надасть кредитну підтримку малого та середнього бізнесу України.

    Валерія Гуржий

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.