• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чим небезпечний дефіцит магнію

    Опубликовано: 2020-03-26 11:01:15

    Низький рівень магнію в організмі – досить поширене явище. Це відбувається, якщо в організм надходить лише третина добової норми. Про дефіцит магнію свідчать високий артеріальний тиск, м’язові судоми і навіть проблеми з диханням. Дефіцит мінералу може призвести до погіршення фізичного і психічного стану.

    В такому випадку рекомендують препарат «ПАНЦИКОР», в основі якого - комплекс магнію і калію природного походження,  без ароматизаторів, цукру,  підсолоджувачів, хімічних добавок. Рекомендують засіб для нормалізації роботи нервової, серцево-судинної систем. А також при підвищеній потребі у магнію і калію, значних фізичних навантаженнях, незбалансованому харчуванні.

    Панцикор

    Для чого потрібен магній

    Насамперед магній незамінний для нормальної роботи нервової системи, він допомагає протистояти стресам та швидко впоратися з їх наслідками. Надмірна дратівливість, відчуття слабкості, прояви агресії, швидка втомлюваність – це тривожні дзвіночки організму, що йому не вистає магнію. Їх ігнорувати не варто!

    Про нестачу магнію свідчать спазми м’язів, судоми, зниження працездатності, погіршення пам’яті і уваги. Тоді організм просто не зможе повністю розслабитися і відпочити.

    Магній необхідний для нормальної роботи органів травлення. При дефіциті мінералу людина відчуває печію, болі і дискомфорт у шлунку.

    Вчені довели, що нестача магнію часто є причиною переломів кісток. При дефіциті елемента в кістках утворюються порожнечі, а кістки стають менш гнучкими. Тому переломи і вивихи можуть статися навіть при невеликих падіннях.

    Магній допомагає запобігти утворенню каменів в сечовивідний системі, попереджає розвиток атеросклероз, а також сприяє виведенню різних токсинів. Крім того, завдяки магнію краще засвоюється кальцій, вітаміни групи В, С і D.

    Як поповнити запаси магнію в організмі

    В основі препарату «ПАНЦИКОР» - чистий магній і калій, які видобувають з Мертвого моря.  Препарат рекомендовано вживати після їжі. Дорослим і дітям – 1 саше на добу, дітям від 6 до 12 років – по ½ саше на добу. Препарат швидко допоможе нормалізувати психологічний стан, а також мінімізувати наслідки стресу та депресії, знизити відчуття втоми. Детальніше можна дізнатися на сайті аптеки «Альго-Фарм» https://apteka1.net, або зателефонував:

    +38 050 922 9323 Vodafone
    +38 050 922 9323 Viber
    +38 096 777 5509 Киевстар
    +38 093 328 2738 lifecell

    Крім того, допоможе виправити ситуацію  збалансоване харчування. Включіть в раціон горіхи, банани, чорний шоколад, горох, квасолю, листкові овочі. Також корисне гарбузове насіння, арахіс, кедрові горіхи, мигдаль.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.