• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Соцстрах виплатив 707 млн грн потерпілим на виробництві

    Опубликовано: 2020-02-14 18:00:59

    Фонд соціального страхування України профінансував 707,4 млн грн щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей. Про це УНН повідомили у пресслужбі відомства.

    "Фонд соціального страхування України профінансував надання щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей за січень 2020 року у повному обсязі. Виплати отримали 205,1 тис. осіб на загальну суму 707,4 млн гривень", - вказали у фонді.

    Також у відомстві зауважили, що з січня 2020 року потерпілі на виробництві та члени їх сімей, які є внутрішньо переміщеними особами, отримують страхові виплати на загальних підставах – за місяць, у якому здійснено нарахування, виплати фінансуються на початку наступного за ним місяця. Тоді як раніше фінансування страхових виплат для внутрішньо переміщених осіб здійснювалось фондом авансовим платежем.

    Як повідомляється, на страхові витрати потерпілим на виробництві і членам їх родин у цьому році заплановано направити 9,775 млрд грн, що становить 34% від усіх видатків фонду. Також бюджетом фонду передбачено проведення перерахування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві (членам їх сімей) з 1 березня 2020 року на коефіцієнт 1,165 (116,5%).

    Нагадаємо, через травми на виробництві торік померли 410 працівників.

    Юлія Шрамко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.