• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, скільки собак і яких порід служать у Держмитниці

    Опубликовано: 2019-12-17 16:30:29

    У Державній митній службі України служать понад 100 собак різних порід, зокрема, вівчарки та лабрадори. Про це кореспонденту УНН повідомили у Держмитниці у відповідь на запит.

    “Штатна чисельність територіальних органів Державної митної служби складає 110 кінологічних команд. У складі кінологічних команд перебувають службові собаки переважно таких порід, як: бельгійська вівчарка (малінуа), німецька вівчарка, лабрадор ретривер, англійський кокер спанієль, російський спанієль та фокстер’єр. Найпопулярніша серед них є бельгійська вівчарка (малінуа)”, — йдеться у повідомленні.

    За інформацією Держмитниці, основними критеріями щодо відбору собак є вік собаки, який повинен становити від 8 до 18 місяців, її природжене прагнення до гри та здобуття предмета, розвинута нюхово-пошукова реакція поведінки. А також адекватна реакція на сильні звукові та світлові зовнішні подразники, соціальна поведінка та позитивна поведінка у навколишньому середовищі.

    Нагадаємо, впродовж кількох днів прикордонники з собаками вилучили на Буковині цигарок на майже 1,3 млн гривень.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.