• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Народний депутат України Ігор Сміяненко: «Жодного працівника ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» не скорочено»

    Опубликовано: 2006-02-17 16:45:00

    Останнім часом, подорожуючи країною в межах власної передвиборчої кампанії, лідери кількох політичних сил зробили чимало заяв стосовно стану справ на ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг», які не відповідають дійсності. Одне з таких поширюваних ними тверджень полягає в тому, що ніби на ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» тисячами скорочують працівників, або що чисельне скорочення персоналу підприємства скоро відбудеться.  

    - Хочу заспокоїти людей: це питання новим керівництвом підприємства не розглядається взагалі. На сьогоднішній день жодного з 56 тисяч працівника не скорочено, - сказав в інтерв’ю газеті «Домашняя газета» (місто Кривий Ріг) народний депутат України Ігор Сміяненко. -  Угодою про купівлю-продаж обумовлено, що такого скорочення не буде. Тим більше, якщо це стосується жінок.

    Як зазначив Ігор Сміяненко, розмови про те, що на ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» закривають їдальні і бані також «тільки чутки».

    Інф. «Металург» щотижневик ВАТ «Мiттал Стiл Кривий Рiг»

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.