• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Центр дитячої онкології і солідних пухлин планують відкрити у Львові

    Опубликовано: 2006-02-14 17:20:00

    Центр дитячої онкології і солідних пухлин, де б приймали дітей з цілої Західної України, планують відкрити на базі хірургічного відділення Львівської обласної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні. Про це сьогодні під час прес-конференції з нагоди Міжнародного дня дитини з онкологічною патологією заявила обласний дитячий онколог Зоряна Кізима.

    За її словами, тут лікарі зможуть охопити лікуванням та наданням діагностики дітей з онкопатологією із Західної України. «Так чи інакше, щорічно у нашому відділенні лікується до 5-10 хворих з Західного регіону України», – сказала обласний дитячий онколог.

    Заступник начальника головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак розповіла, що керівництво управління звернулося до Міністерства охорони здоров’я України з ініціативою надання Львівській обласній дитячій спеціалізованій лікарні статусу Західного педіатричного лікувально-діагностичного центру, яку підтримала Львівська ОДА. „Таким чином ми зможемо скооперувати час і кошти з Міністерства охорони здоров’я та інших Західних областей, аби на найвищому рівні надавати якісну допомогу, оскільки саме ця клініка на сьогодні відповідає найвищим стандартам лікування, які є в Україні”, - сказала Ірина Микичак, повідомляє ЗІК.

    Інф. Lviv.proua.com

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.