• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віце-президент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс відвідає Київ та Приазов’я

    Опубликовано: 2019-02-27 15:07:09

    28 лютого Валдіс Домбровскіс, Віце-президент Європейської Комісії з питань євро і соціального діалогу, відповідальний за фінансову стабільність, фінансові послуги та Союз ринків капіталу, розпочне свій дводенний візит в Україну.

    У четвер Віце-президент зустрінеться з Президентом Петром Порошенком, Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом і Міністром фінансів Оксаною Маркаровою. Під час перебування в Києві Домбровскіс планує обговорити питання економічної та фінансової співпраці між Євросоюзом та Україною і надання макрофінансової допомоги Україні. Фіскальна політика та управління державними фінансами також стануть предметом обговорення.

    Того ж дня (четвер, 28 лютого) він зустрінеться і матиме дискусію з викладачами та студентами Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Під час зустрічі Домбровскіс виступить з промовою «П'ять років після Майдану».

    У п’ятницю Віце-президент Єврокомісії у знак солідарності з Україною відвідає Приазов’я, де він проведе переговори з регіональними та місцевими органами влади. Також він відвідає місцевий порт у Бердянську та офіційно відкриє фінансовані Євросоюзом дитячий садочок і реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю.

    Можливості для медіа:

    28 лютого, четвер, Київ:

    • 11: 00-11: 30, публічний виступ в КНУ імені Тараса Шевченка, (ІМВ, вул. Іллєнка, 36/1):
    Відбудеться трансляція наживо на Facebook-сторінці Представництва ЄС в Україні https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine/
    Представники ЗМІ можуть відвідати цю подію, акредитація не потрібна

    1 березня, п’ятниця, Бердянськ:

    • Спільний підхід до преси разом з представниками української влади (головою Запорізької ОДА Костянтином Брилем, головою міста Бердянська Володимиром Чепурним та народним депутатом Олександром Пономарьовим)
    Час: 9:40-9:55
    Місце: Площа Єдності, 2
    Акредитація не потрібна, посвідчення журналіста потрібно пред’явити на місці.

    • Церемонія відкриття дитячого садочка та реабілітаційного центру для дітей з інвалідністю
    Час: 9:40-9:55
    Місце: вул. Європейська, 68
    Акредитація не потрібна, посвідчення журналіста потрібно пред’явити на місці.

    У разі виникнення будь-яких питань звертайтеся, будь ласка, до Давіда Стуліка, прес-аташе Представництва ЄС в Україні, тел. +38096-438.03.24.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.