• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До громадських робіт у Києві залучили 2,5 тисячі безробітних – центр зайнятості

    Опубликовано: 2018-12-13 15:15:18

    Цього року у громадських роботах взяли участь 2,5 тисячі зареєстрованих безробітних.
    Про це Укрінформ повідомили у Київському міському центрі зайнятості.
    «Безробітні мають можливість отримати матеріальну підтримку від участі у громадських роботах. Адже громадські роботи є фінансово цікавими як для безробітних, так і для роботодавців. Під час громадських робіт безробітні отримують як оплату за виконання таких робіт, так і допомогу з безробіття», - зазначили у службі зайнятості.
    Організація громадських робіт у разі залучення безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості, здійснюється за рахунок коштів місцевих бюджетів та коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України.
    «З початку року на оплату громадських робіт витрачено майже 600 тисяч гривень, із яких 300 тисяч гривень – це кошти Фонду і стільки ж коштів надано з бюджету столиці», - проінформували в службі зайнятості.
    Зокрема, найчастіше безробітних залучають до прибирання скверів, парків, прилеглих до пам’ятників культури і архітектури територій; благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану територій міста; супровід інвалідів по зору та інше.
    Водночас, у центрі зайнятості повідомили, що на початок грудня поточного року  на обліку в районних філіях міської служби зайнятості перебуває 8,7 тисяч безробітних.
    Впродовж 11 місяців 2018 року мали статус безробітного та скористались послугами служби зайнятості майже 27 тисяч громадян.
    За сприянням столичної служби зайнятості забезпечено роботою понад 17 тисяч осіб.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.