• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Замовити торт від кондитерської Білка

    Опубликовано: 2018-12-03 22:26:32

    Торти на замовлення - це дуже смачний і дивовижний на вигляд десерт, який стане справжньою окрасою святкового столу для будь-якого торжества, наприклад, на день народження, весілля, ювілей або просто привід подарувати радість і увагу близьким і дорогим людям.

    Торт - це оригінальний і незвичайний сюрприз, який не тільки радує своїм чудовим виглядом, а й чудовий на смак, адже для його виготовлення наші кондитери використовують тільки найякісніші і свіжі інгредієнти: фрукти, вершки, креми, бісквіти.

    торт на замовлення

    Кожен торт завжди індивідуальний і неповторний як і Ваше свято. А його дизайн і смак відповідає тематиці і стилю урочистості.

    Коли Ви хочете замовити торт у Львові очікуєте від нього чогось незвичайного і ексклюзивного. Адже кожна людина неповторний і індивідуальний. І тому кондитерська Bilka завжди готова піти вам назустріч, прислухатися до будь-яких ваших побажань і примх, допомогти реалізувати найсміливіші фантазії. Ми знаємо, що на кожне свято хочеться чогось особливого і неповторного і з задоволенням в цьому вам допоможемо.

    В нашій кондитерській ви можете:

    - замовити торт на день народження дитині це відмінний спосіб зробити прекрасний подарунок своєму маленькому і коханому ласуни на День народження або на інше свято.

    - замовити неперевершений весільний торт, виконаний нашими умілими майстрами, стане справжньою окрасою столу на одному з головних свят у Вашому житті.

    - побалувати себе випічкою або домашнім тортом. Якщо приводу для свята немає, а побалувати себе смачними ласощами хочеться - спробуйте наші фірмові домашні торти і випічку. Повірте, вони не залишать Вас байдужими.

    - купити святкові торти. Ваше свято запам'ятається надовго, якщо на десерт ви порадуєте гостей смачним і красивим кулінарним шедевром виробленим відповідно до тематики свята.

    - замовити корпоративний торт. Побалуйте себе і колег солодкими і цікавими ласощами.

    замовити торт

    Замовити або купити торт у нас Ви можете на сайті https://bilka.ua/torty-na-zamovlennya/ або за телефоном +38(097) 772 74 85. А ми здійснимо доставку тортів в будь-який район міста Львів точно в строк.

    Зробіть своїм коханим і близьким справжній сюрприз - замовляйте торт з доставкою в нашій кондитерській Bilka.

    На нашому сайті Ви можете познайомитися з виглядом тортів та начинками. Кожен торт - авторський, виготовлений на замовлення нашими кондитерами для улюблених клієнтів. Щоб стати одним з них, замовте у нас солодкий і гарний оригінальний подарунок для Вашого свята прямо зараз і ми з задоволенням приступимо до реалізації Ваших задумів і фантазій!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.