• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лікування простатиту в клініці Уросвіт

    Опубликовано: 2018-10-29 21:58:08

    На простатит з кожним днем страждає все більше чоловіків віком від 20 років. Це пояснюється малорухливим та нездоровим способом життя та погіршенням стану навколишнього середовища. Це запалення передміхурової залози з’являється як в результаті інфекцій різного типу, так і з причин неінфекційного характеру. Захворювання також може перетікати в хронічну форму. Тому дуже важливо вчасно звернутися до кваліфікованих спеціалістів для раннього виявлення проблеми. Професійні лікарі та новітні технології в клініці “Уросвіт” допоможуть продіагностувати та призначити ефективне лікування простатиту http://urosvit.com/prostatyt/

    лікування простатиту

    ЧОМУ МОЖЕ З’ЯВИТИСЯ ПРОСТАТИТ

    Таке неприємне захворювання, як простатит, може потурбувати в найбільш неочікуваний момент, тому що його симптоми мало проявляються або не виникають узагалі. Причини хвороби носять найрізноманітніший характер. Загалом можна виділити два типа джерела виникнення даної проблеми: інфекційний та і неінфекційний.

    Причини неінфекційного характеру:

    ● сидяча робота та малорухливий спосіб життя;

    ● зловживання шкідливими звичками: переїдання, куріння, вживання алкоголю та наркотичних речовин;

    ● переохолодження всього організму та статевих органів зокрема;

    ● стреси на роботі та неприємності в особистому житті також можуть позначитися на роботі передміхурової залози;

    ● нестабільне статеве життя або тривале утримання від нього;

    ● травми органів малого тазу;

    ● недотримання санітарно-гігієнічних правил життєдіяльності.

    Причини інфекційного характеру:

    ● венеричні хвороби, які передаються статевим шляхом;

    ● запальні процеси, що вражають сечовидільну систему;

    ● зниження імунітету в результаті простудних та вірусних захворювань.

    Спеціалісти закладу “Уросвіт” спочатку досліджують клінічну картину основних скарг пацієнта та ретельно вивчають історію хвороби. Тому, перша розмова між хворим та лікарем є суто ознайомчою. Після бесіди за потреби проводяться додаткові аналізи та обстеження.

    ЯК ЗРОЗУМІТИ, ЩО ЦЕ ПРОСТАТИТ

    Для виявлення проблем з передміхуровою залозою варто звернути увагу на стан усього організму та органів малого тазу зокрема. Щоб не затягнути процес лікування та уникнути погіршення свого здоров’я, необхідно вчасно звернутися до спеціаліста-уролога. То ж які симптоми простатиту?

    ● проблеми із сечівником:

    ➢ біль та неприємні відчуття внизу живота під час ходіння в туалет;

    ➢ часте або навпаки рідке сечовипускання;

    ➢ у сечі є незрозумілого походження частинки, схожі на нитки;

    ➢ відчуття недостатньо опоріжнолого сечового міхура;

    ➢ тривалий процес сечовипускання;

    ● проблеми зі статевими органами:

    ➢ біль під час або після еякуля́ції;

    ➢ зміна кількості та якості сім’яної рідини;

    ➢ дисфункція ерекції;

    ➢ зниження лібідо;

    ➢ нічна ереккція без будь-яких причин тривалого характеру.

    ДІАГНОСТИКА ПРОСТАТИТУ У КЛІНІЦІ “УРОСВІТ”

    Команда “Уросвіт” готова вчасно діагностувати таку неприємну річ, як простатит, і зробити кожного чоловіка здоровою людиною. Адже тут є сучасні підходи та новітні методи дослідження чоловічих захворювань.

    ● Первинний огляд полягає у вислуховуванні всіх скарг, які турбують пацієнта. Також лікар дивиться на інші обстеження, якщо такі є, та аналізує історію хвороби. Також за потреби проводиться фізикальний тип обстеження — здійснюється за допомогою ректально пальцевого методу. Після всіх маніпуляцій спеціаліст може відправити хворого на додаткові дослідження передміхурової залози та взяття її секретів.

    ● Діагностичні методи виявлення хвороби полягають у лабораторних та діагностичних дослідженнях. За допомогою них можна встановити причини захворювання та отримати дані про загальний стан організму пацієнта. Для цього потрібно пройти та здати перелік необхідних аналізів:

    ➢ УЗД;

    ➢ МРТ;

    ➢ аналіз секретів переміхурової залози та уретри;

    ➢ бактеріальний посів сечі;

    ➢ полімеразна ланцюгова реакція;

    ➢ загальний аналіз крові та сечі.

    лікування простатиту уросвіт

    ЯК ЛІКУЮТЬ ПРОСТАТИТ У КЛІНІЦІ “УРОСВІТ”

    У світі запалення передміхурової залози лікують за допомогою різноманітних сучасних методів. Команда спеціалістів закладу “Уросвіт” дотримується наступних способів лікування простати:

    ● Медикаментозне лікування. Такий тип підходить для хронічного та гострого характеру хвороби. Уролог признає пацієнту протизапальні, антибактеріальні та імуностимулюючі препарати. Вони допоможуть покращити кровообіг у статевих органах. Також додатково може призначатися масаж передміхурової залози для покращення ефекту.

    ● Ультразвукова терапія. Це доволі популярний та ефективний метод боротьби з такою проблемою, як простатит. Ультразвукові хвилі впливають насамперед на потрібні зони залози, зменшуючи її розмір. Великою перевагою цього типу лікування є безболісні відчуття під час сеансу.

    ● Магнітно-резонансна терапія. Суть цього методу полягає в усуненні секрету передміхурової залози, який застоявся. Терапія сприяє покращенню захисних сил організму, тому вона відноситься також до ефективних способів лікування простатиту.

    ● Лазерна терапія. Це дієвий спосіб подолання проблеми, якщо у чоловіка хронічна чи гостра форма бактеріального простатиту. Лазерний тип терапії дає можливість усунути запалення на тривалий період часу, тому є найбільш результативним. Існує декілька видів такого лікування: зовнішній, інтраректальний та акупунктурний. Спеціаліст призначає той чи інший вид у відповідності до протікання хвороби.

    ● Масаж простати. Метод масажування передміхурової залози досі залишається непоганим варіантом боротьби з простатитом. У закладі “Уросвіт” тільки досвідчені професіонали, які розминають простату напряму. Це безболісний та корисний спосіб. Сеанс триває впродовж двох хвилин. Невелика кількість секрету залози протягом цього часу виводиться на виході з уретрального каналу. Увесь курс займає від 6 до 10 процедур.

    ● Гірудотерапія або лікування п’явками. Даний спосіб усунення запалення передміхурової залози підходить при його гострих формах. Тварини допомагають прискорити кровообіг, а також примушують передміхурову залозу працювати краще. Проте цей метод є доволі тривалою процедурою. Для досягнення результату потрібно провести два курси терапії, які складається з 8-9 сеансів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.