• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Налагодження міжнародного зв'язку з абонентами Молдови

    Опубликовано: 2006-02-01 12:11:00

    Налагодження міжнародного зв'язку з абонентами Молдови, які проживають у Придністров'ї, обговорено у ході роботи Міждержавної робочої гру

     27 січня у Києві у рамках міждержавних угод між Україною та Молдовою відбулось засідання Міждержавної україно-молдовської робочої групи, в ході якого обговорювались питання проходження міжнародного телефонного трафіку на територію Молдови.

    До складу української делегації, яку очолював заступник Міністра транспорту та зв’язку України Василь Гандабура, увійшли заступник Директора Держзв’язку Петро Яцук, заступник Голови Правління ВАТ „Укртелеком” з питань маркетингу та продажу послуг Ігор Сиротенко, представники Держзв’язку та ВАТ „Укртелеком”.

    У складі делегації Адміністрації зв’язку Молдови – заступник Міністра інформаційного розвитку Молдови Павло Бучацький, заступник Генерального директора компанії “Молдтелеком” Степан Музика, директор Державного підприємства “Державна інспекція зв’язку” Федір Чичлікчі, директор Державного підприємства “Радіокомунікації” Віктор Бедулеску.

    У ході розмови сторони висловили занепокоєність відсутністю можливості повноцінного проходження телефонного трафіку з України на територію Молдови, а також поділились своїм баченням шляхів вирішення цієї проблеми.

    За результатами зустрічі досягнуто домовленості про те, що сторони, діючи у рамках міжнародного права та чинного законодавства своїх держав, спрямують спільні дії на усунення причин, які заважають забезпеченню потреб послугами міжнародного телефонного зв’язку з України та територію Молдови.

     Інф. MINTRANS

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.