• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вебінар «Музичне мистецтво в сучасній освіті»

    Опубликовано: 2018-09-28 13:20:15

    Виховання гармонійної, всебічно розвиненої особистості тісно пов’язане з вихованням уміння розуміти та цінувати мистецтво. Через контакт із мистецтвом дитина отримує можливість для самовираження та розуміє, що світ прекрасний. Музична освіта у школі сприяє вихованню естетично освічених людей та вчить переживати широкий спектр почуттів. Пропонуємо взяти участь у тематичному вебінарі та розглянути важливу роль музичної освіти у вихованні молодшого покоління й збереженні духовної спадщини українців, ознайомившись із методикою інтегрованого навчання на уроках музики.

    Навчальною програмою української школи передбачено цілу низку предметів музично-естетичного циклу. Уроки музики, як невіддільна частина естетичного розвитку особистості, спрямовані на формування знань, умінь та навичок музичної діяльності. Передача культурного спадку країни також не можлива без фольклору та навичок гри на народних музичних інструментах. Крім того, на сучасному етапі постає завдання успішної інтеграції до європейського культурного простору. Ці та інші питання винесені освітнім порталом «Всеосвіта» для детального розгляду та обговорення освітянами України.

    Запропонований вебінар складається з двох частин:

    • І частина присвячена тенденціям становлення шкільної музичної освіти. У ній детально розглядаються поняття, завдання та тенденції розвитку професійної музичної освіти.

    • ІІ частина стосується забезпечення навчального процесу на уроках музики та співпраці батьків та школи у напрямку музично-естетичного виховання школярів.

    Другий розділ вебінару також присвячено методиці інтегрованого навчання на уроках музики та основним методам викладання музичного мистецтва в школі. Спікер розповість про терапевтичну дії музики та використання такої особливості в навчальному процесі. Ви дізнаєтесь, як краще будувати урок музики, аби зацікавити учнів, та яку структури при цьому він повинен мати.

    Тривалість вебінару складає 1 год. 16 хвилин або 2 академічні години. Організаторами передбачено обговорення змісту за допомогою коментарів. На запитання до змісту відповідатимуть методисти порталу, а запитання, що найбільше хвилюють учасників, стануть темами майбутніх обговорень.

    Наголошуємо, що участь у вебінарі є безкоштовною, а після його перегляду у вас є можливість отримати сертифікат учасника та пройти тестування. Результати успішного випробування також заносяться до сертифіката. Для отримання документу учасника необхідно сплатити 49 гривень у будь-який зручний для вас спосіб: за допомогою миттєвого онлайн-платежу або оплати квитанцією.

    Матеріали можна отримати у текстовому форматі, а презентацію вебінару зберегти на власному ПК для повторного перегляду.

    Єдиною вимогою участі є реєстрація на сайті порталу. Вона займає декілька хвилин, натомість відкриває доступ до матеріалів 14 різнопланових вебінарів, що розкривають найактуальніші теми сучасної освіти.

    Крім того, сайт пропонує велику бібліотеку методичних матеріалів, які зібрав за допомогою користувачів. Тут молоді вчителі зможуть знайти матеріали для уроків та позакласних заходів, а досвідчені педагоги мають змогу поділитися з колегами своїми надбаннями.

    Освітній портал «Всеосвіта» є організатором альтернативних олімпіад з 27 предметів. Сюди увійшли й предметні олімпіади для дошкільнят.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.