• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Японський метод омолодження обличчя

    Опубликовано: 2018-02-12 22:24:54

    Хочете завжди виглядати прекрасно? Ця маска для обличчя допоможе омолодити шкіру і поліпшити тон обличчя. Приготувати можна у себе дома. Результат завжди чудовий!

    По старовинних японських традиціях, жіноче обличчя має завжди бути бездоганним. Нічого не змінилося і на сьогодні. Високотехнологічна японська реальність дуже добре поєднується у буденному житті з традиціями, звичаями і перевіреними часом рецептами. Найефективніші рецепти і методики японки дбайливо зберігають і сьогодні, а заповзятливі косметичні марки примудрилися експлуатувати цю безцінну спадщину.

    Ми сьогодні підготували для тебе деякі маловідомі за межами Японії секрети про те, як надати шкірі обличчя неймовірну свіжість і красу, а також зберегти її на довгі роки. Найголовніше в даній методиці - поєднання простих і доступних, але не зовсім звичайних рецептів косметичних масок, з ретельним дотриманням порядку їх застосування.

    Один з головних секретів цих рецептів - використання молока.

    Програма складається з 5 процедур і розрахована на 5 днів. Повторювати її можна один раз в місяць, не частіше і не рідше. Процедури краще виконувати перед сном, щоб дати шкірі побути в розслабленому стані до засипання.

    День №1 - очищення
    Для того, щоб очистити шкіру, приготуй маску з молока і вівсяної пудри. Візьми півсклянки вівсяної пудри (змели вівсяні пластівці в кофемолці) і склянку теплого молока. Розводь поступово пудру молоком до тих пір, поки вона не прийме консистенцію густої сметани. Можна додати трохи меду, якщо у вас немає алергії. Нанеси маску на обличчя на півгодини, змий кип'яченою водою.

    День №2 - пілінг
    Для того, щоб відлущити частинки шкіри, що омертвіли, з твого обличчя і дати можливість живій шкірі дихати і сяяти з новою силою, приготуй суміш з цукру і молока. Візьми півстакана цукру і склянку теплого молока. Розводь обережно цукор молоком до того стану, щоб вийшла однорідна кашка - так, щоб ти могла узяти цю суміш в руку.

    Нанеси маску на обличчя і обережно круговими рухами кінчиками пальців роби легкий масаж обличчя. Переміщай пальці по масажних лініях. Роби масаж впродовж 5-7 хвилин. Потім залиш маску ще на 10 хвилин на обличчі. Змий все кип'яченою водою.

    День №3 - вибілювання
    Для того, щоб шкіра виглядала молодшою, вона повинна мати однорідний колір. Для цього застосовується відбілювальна маска. Візьми склянку молока, 5-7 ягід полуниці і ложку мигдалевої олії. Поклади полуницю в молоко і постав на найслабкіший вогонь, дай молоку закипіти і вимкни через хвилину. Витягни полуницю з молока, розімни її вилкою - так, щоб щоб вийшло пюре, і додай в пюре мигдалеву олію, добре все перемішай. Отриману маску нанеси на обличчя і залиш на півгодини, потім змий кип'яченою водою.

    День №4 - зволоження
    Щоб зволожити шкіру обличчя і зробити її більше пружною, готується маска з молока і свіжого огірка. Натри на терці 1-2 огірки (залежить від розміру). Візьми огіркову суміш, відокремивши її від огіркового соку, так щоб вона була досить сухою. Додай 4 столових ложки гарячого молока і гарненько все перемішай. Отриману суміш нанеси на обличчя і залиш на 20 хвилин, потім змий кип'яченою водою.

    День №5 - ліфтинг
    Для підтяжки овалу обличчя прекрасно підходить маска з молока, меду і яйця. Для цього 1 ст. ложку молока і 1 ст. ложку меду перемішай, додай сире яйце і добре збий отриману суміш. Нанеси її на обличчя і дай висохнути. Після цього змий все кип'яченою водою.

    healthyliving.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.