• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна і Росія досягли взаєморозуміння у транспортній сфері

    Опубликовано: 2005-12-23 14:05:00
    21 грудня ц.р. у Мінську (Республіка Білорусь), у рамках 9 засідання Ради з транспортної політики при Інтеграційному комітеті ЄврАзЕс, відбулася перша зустріч Міністра транспорту та зв’язку України Віктора Бондара з Міністром транспорту Російської Федерації Ігорем Левітіним. Керівники транспортних відомств обговорили питання спувробітництва у сфері судноплавання внутрішніми водними шляхами, автомобільного транспорту, організації контейнерних перевезень на маршруті порт Іллічівськ - Тольяті та інші. Переговори міністрів пройшли в атмосфері взаєморозуміння, що дозволяє сподіватися на вирішення низки двосторонніх проблемних питань у сфері транспорту та започаткування спільних проектів.
     
    На засіданні Ради ЄврАзЕС, де Україна має статус спостерігача, обговорювалися наскрізні залізничні тарифи на перевезення територіями країнам, що входять до цієї організації, а також питання нарощування транзитного потенціалу країн Співтовариства.    
     
    Міністерство транспорту та зв`язку України








    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.