• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільш і найменш ефективні міністерства минулого року — рейтинг VoxUkraine

    Опубликовано: 2017-05-24 13:30:12

    За рейтингом VoxUkraine, лідером із впровадження реформ є відомство Уляни Супрун. У загальному рейтингу першим йде Олександр Данилюк і компанія.
     
    Команда експертів VoxUkraine порахувала новий рейтинг  ефективності українських міністерств.

    "У середині квітня закінчився рік роботи уряду під керівництвом Володимира Гройсмана. Ми проаналізували, як кожному міністерству вдалося виконати заплановані пріоритетні кроки на 2016 рік, також свою оцінку надали незалежні експерти", — сказано в повідомленні.

    Загальна оцінка включала, зокрема, такі компоненти, як оцінка виконання програми Кабінету міністрів та оцінка реформаторської діяльності міністерств.

    Лідерами загального рейтингу уряду Гройсмана за 2016 рік виявилися Міністерство фінансів, Міністерство охорони здоров'я та Міністерство освіти й науки.

    Експертна оцінка прогресу реформ:

    Серед найважливіших досягнень Міністерства охорони здоров'я експерти відзначають реформу закупівель ліків та запуск медичної реформи. Міністерство фінансів отримало схвальні відгуки за зважену бюджетну політику та намагання реформувати податкову міліцію та митну службу. МЕРТ хвалили за дерегуляцію та подальше вдосконалення Prozorro.

    Найгірше, на думку експертів, виконували поточну роботу та не поспішали з реформами Міністерство внутрішніх справ (експерти відзначили, що єдиною справжньою реформою цього відомства було створення патрульної поліції), Міністерство інформаційної політики та Міністерство молоді та спорту.

    Инф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.