• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ– 2016» в номінації «Підприємець року»

    Опубликовано: 2017-03-13 10:32:06

    Номінація  «Підприємець року».

    Петро МИХАЙЛИШИН
    Генеральний директор компанії «Епіцентр К»


    Досягнення: «Епіцентр» - найбільша національна мережа будівельно-господарських гіпермаркетів. Починаючи з 2003 року компанія впевнено розширюється, охоплюючи не тільки обласні центри, а й районні міста. На сьогодні «Епіцентр К» налічує 43 торгових центри загальною площею близько 1 млн.кв.м. «Епіцентр К» співпрацює з понад 3,5 тис. постачальниками, які забезпечують торгові центри мережі близько 200 тис. товарів. За останні роки компанія «Епіцентр К» стала власником мережі «Нова Лінія», відкрила найбільший в країні торговий центр з продажу товарів для будівництва, ремонту, саду та міста, обробки і оформлення житла, дитячих, спортивних товарів, побутової хімії, меблів, техніки і т.д. Один з торгових центрів «Епіцентру» був відзначений Європейською асоціацією рітейлерів.
    Плани по розвитку на найближчий час ?: Інвестуємо в будівництво нових і добудову вже відкритих торгових центрів в містах, які демонструють позитивну динаміку продажів. На сьогодні це торгові центри в Одесі, Львові, Чернівцях та Івано-Франківську. Відкриваємо торгові центри малих форматів в районних центрах, таких як Коломия, Шепетівка.

    Борис Синюк
    Директор ТОВ Карпатигаз, має 40 річний стаж роботи в паливно-енергетичних галузях Росії і України, вища технічна освіта, диплом гірничого інженера-геолога Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, член-кореспондент Української нафтогазової академії – академік.


    Найвагоміші здобутки в Вашій професійній діяльності в 2016 році: Рік успішної експлуатації перлини нашої компанії, найбільшої в Україні дотискуючої компресорної станції, Хрестищенської ДКС, додатково видобутих за 5 років нашої Спільної діяльності 3,5 млрд м3 природного газу та інвестиції у розвиток нашої держави шляхом сплати податків до державного бюджету на більш ніж 11 млрд грн.
    Ваша «Формула успіху»: Праця є однією із важливих складових формули успіху, але не єдиною, а врешті головними «козирями» стають досвід роботи та професіоналізм. Для цього ж ще дуже важливо знайти ту сферу, в якій ви будете почувати себе як риба у воді.
    Ким Ви мріяли стати в дитинстві? Цікаво, що до дня знань, декілька років тому, кадровий портал hh.ua проводив опитування серед менеджерів українських компаній, так от більшість менеджерів хотіли стати лікарями чи вчителями, однак згодом не реалізували свої мрії дитинства, для мене ж вибір був однозначним -  геолог, і саме у цій сфері я успішно працюю уже більше 40 років.
    Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Якщо «так», то яка? Енергонезалежна та процвітаюча України, на благо якої щоденно та самовіддано працюю я та весь мій колектив.
    Говорячи слово УСПІХ, який вміст ви в нього вкладаєте? Успішна людина — це людина, яка здатна перетворити мрію на мету і досягти її. Бути успішним — значить ніколи не зупинятися на досягнутому, постійно розвиватися і самовдосконалюватися; успішний -   терплячий, готовий довго йти до своєї мети, хтось із великих сказав: «Геній — це 1% везіння і 99% наполегливої ​​праці».
    Ваш улюблений афоризм? Хто добре запалився, той добре почав, а добре почати — це наполовину завершити. Григорій Сковорода.
    Чому Ви зайнялись саме цим видом діяльності? Окрім іншого, мене надихнули популярні за часів моєї юності пісні «Геологи романтики» та «Держись, геолог».
    Якщо щастя не в грошах, то в чому? ☺ А якщо все-таки в грошах, то чому? ☺ Щастя не в грошах, але гроші -  невід’ємна складова щастя.
    Яка риса характеру – Ваш головний недолік? ☺ Винятковий трудоголізм та повна віддача улюбленій справі.
    Яка страва здатна покращити вам настрій? ☺ У цьому сенсі я щирий патріот, моїй душі до вподоби будь-які страви української кухні.
    Чи є у Вас улюблена книга? Якщо «так», то яка? «Борислав сміється» – Івана Франко, яка захопила мене іще у юнацтві та вмотивувала свій життєвий шлях пов’язати із нафтогазовидобувною галуззю.
    З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником? Відповім його словами: Борітеся – поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!
    Яке чудо світу ви би хотіли перенести до свого рідного міста? Що би воно символізувало? Висячі Сади Семіраміди, щоб Київ був вічнозеленим та молодим містом з гарною екологією.
    Уявіть що до Вас в гості завітав Президент Америки з проханням показати Україну. Куди б ви його запросили на екскурсію? На промислові об’єкти нафтогазовидобувної галузі Харківщини, Полтавщини та Львівщини, де уже декілька років підряд за допомогою новітнього американського обладнання, підтримується такий важливий для України видобуток природного газу.
    Яке зайняття для  Вас -  найкращий відпочинок? Вирощувати власну городину.

    Іван ТЕЛЮЩЕНКО
    Генеральний директор ТОВ «Керамейя», кандидат технічних наук, Заслужений будівельник України, лауреат премії ім. Буднікова, нагороджений орденами Св. князя Володимира Великого і Архістратига Михаїла.


    Найвагоміші здобутки в Вашій професійній діяльності в 2016 році: Знаковою подією 2016 року став 10-річний ювілей з дня заснування ТОВ «Керамейя».
    Також останнім часом моїм основним професійним захопленням є енергозбереження і все, що з ним пов’язано. Тому важливими в 2016 році для мене стали значні досягнення в цій сфері: розробка та апробація на ТОВ «Керамейя» твердопаливних котлів, управляти яким можна віддалено - через інтернет (з телефону чи комп’ютера); вдосконалення процесу випалу продукції та досягнення рекордних показників економії на енергоресурсах (за рахунок збільшення частки використання відновлювальних джерел енергії).
    Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети: Почуття гумору, вміти слухати, чекаючи не сидіть без діла, не боятися помилитися, читати книги (хороші книги!!!) – 1 книгу в місяць!, бути обов’язковим (обіцяєш – роби), створювати атмосферу довіри
    Ким Ви мріяли стати в дитинстві? Льотчиком.
    Говорячи слово УСПІХ, який вміст ви в нього вкладаєте? Який успіх? Суспільний, професійний, сімейний? Якщо узагальнено, то для мене персонально успіх – це оціночна категорія, оцінка оточуючими тебе людьми.
    Ваш улюблений афоризм? «В темные времена - трудно уйти в тень.»
    Кого Ви вважаєте взірцем успішного бізнесмену? Ілон Маск!
    Чому Ви зайнялись саме цим видом бізнесу (діяльності)? Випадково… Як і всі сільські діти в мій час прагнули стати «городськими», а більше - цього хотіли їх батьки, щоби і їм не довелося працювати в колгоспі… Тому аби куди, якби з села… А далі – терпіння і відданість своїй професії.
    Якщо щастя не в грошах, то в чому? ☺ А якщо все-таки в грошах, то чому? ☺ Гроші – це наслідок… Бажано, щоби це був наслідок професійної майстерності, суспільного визнання, та благом для оточуючих, колег, партнерів в роботі.
    Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я... створю галузь грубої кераміки, якої не було в Україні в тому вигляді, що є зараз. Боюсь бути нескромним, але, здається, я це вже зробив…»
    Кому в цьому житті Ви заздрите? ☺ Із живих – нікому… Ніхто не знає, що з ними буде завтра… Заздрю всім, хто був здоровим, щасливим, багатим і мав достойну смерть…
    Яка риса характеру – Ваш головний недолік? ☺ Категоричність… (мабуть), сарказм (мабуть), надлишкова довірливість…
    Яка страва здатна покращити вам настрій? Борщ, який готувала моя баба Явдоха… після неї нікому не вдавалося приготувати схожий.
    Чи є у Вас улюблена книга? Якщо «так», то яка? Є улюблений письменник – А.П. Чехов. Береш будь-який том його творів, розкриваєш на будь-якій сторінці, і ти серед них – героїв його часу, серед яких пізнаєш своїх сучасників…
    З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником? З Богданом Хмельницьким… Я би вберіг його від помилок.
    Яке чудо світу ви би хотіли перенести до свого рідного міста? Що би воно символізувало? Моє рідне місто – Ромни. Там би були чудом світу – тротуари з бруківки ТОВ «Керамейя».
    Якби ви відкрили нову планету, як би ви її назвали? Іменем коханої жінки…
    Уявіть що до Вас в гості завітав Президент Америки з проханням показати Україну. Куди б ви його запросили на екскурсію? В Конча-Заспу… Показати, як живуть чиновники в убогій країні, і куди діваються гроші, які надає світова спільнота на проведення реформ..
    Яке зайняття для  Вас -  найкращий відпочинок? Робота у великому фруктовому саду в пору цвітіння…

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.