• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ВАТ „Укрнафта”: істерія навколо аукціону з продажу 32,86% пакету акцій ВАТ „НПК-Галичина” – яскравий приклад лобізму власних бізнес-інтересів

    Опубликовано: 2005-12-13 17:36:00
    Останнім часом окремі народні депутати України у засобах масової інформації, вдаючись до коментарів запланованого аукціону з продажу 32,86% пакету акцій ВАТ „НПК-Галичина”, оперують при цьому недостовірними даними та надуманими припущеннями. Тим самим вони поширюють відверто неправдиву інформацію щодо господарської діяльності ВАТ „Укрнафта” та його можливої участі у зазначеному аукціоні, чим заподіюють значної шкоди діловій репутації провідної нафтовидобувної компанії України.
     
    ВАТ “Укрнафта” висловлює рішучий протест проти використання свого імені у недобросовісній грі, правила якої суперечать цивілізованим ринковим умовам існування та діяльності господарюючих суб’єктів, і яка, на думку експертів ринку, спрямована на заниження реальної вартості та інвестиційної привабливості пакету акцій ВАТ „НПК-Галичина” та має ознаки відвертого лобізму, або іншими словами, сприяння інтересам осіб, зацікавлених у результатах зазначеного аукціону або у певних змінах на ринку переробки нафти в цілому.
     
    Свідомо уникаючи політичної складової питання, звертаємо увагу, що такими діями окремі народні депутати України не лише незаконно втручаються у господарську діяльність товариства, що суперечить загальним принципам господарювання, закріпленим статтею 6 Господарського кодексу України, але й знижують авторитет державної влади України, намагаючись вкласти такий зміст в офіційні документи, який суперечить законам України та порушує права суб’єктів господарювання, нівелюючи тим самим їх значення та створюючи обґрунтовані підстави для їх оскарження.
     
    Прес-служба ВАТ “Укрнафта”






     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.