• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Покровському Решетилівського району відкрили майданчик зі штучним покриттям

    Опубликовано: 2016-12-06 08:45:45

    5 грудня селище Покровське Решетилівського району отримало майданчик зі штучним покриттям. До цього у селищі навіть нормального стадіону не було.

    Створити ж у селищі майданчик запропонував заступник голови Полтавської обласної ради Анатолій Ханко. У свою чергу голова обласної ради Олександр Біленький та депутат Роман Товстий домоглися виділення на втілення ініціативи 650 тисяч гривень з обласного бюджету. "Дуже вдячний також голові Решетилівської РДА Роману Перепелиці за активну роботу у реалізації проекту саме для сільської молоді," - зазначив під час відкриття поля голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

    - Дуже багато видатних спортсменів пішло із сільської місцевості -І для підтримки розвитку молоді у селі обов'язково повинна бути спортивна складова. І вже сьогодні ми бачимо - молодь охоче прийшла на майданчик. Я сподіваюсь, що поле взагалі дуже мало часу буде стояти пусткою, - прокоментував подію голова обласної ради Олександр Біленький.

    До цього подібний майданчик був лише у Решетилівці. У районі ж футбол досить популярний - тут грають 35 команд, яким до тренувань потрібно їхати аж до райцентру. "І новий майданчик - це, перш за все, бажання місцевої громади, а далі вже зіграла роль спільна позиція депутатів обласної ради", - розповідає заступник голови Полтавської облдержадміністрації, депутат обласної ради Роман Товстий.

    - На наступний рік у планах збудувати ще 15 таких майданчиків. Це говорить про те, що ми маємо тісні співпрацю з депутатським корпусом, обласною державною адміністрацією, органами місцевого самоврядування, які за умови співфінасування згодились на побудову таких майданчиків. І говорив, і буду повторювати, що чим більше ми грошей будемо вкладати у спорт, тим менше ми їх будемо вкладати у медицину, - сказав Роман Товстий. 

    Підростаюче покоління, яке активно займається футболом у своєму районі, залюбки зіграло першу гру на новенькому стадіоні з керівниками району та області. Хлопці радіють, що тепер займатися улюбленим спортом можна вдома, а не їхати за кілька десятків кілометрів до райцентру.

    - Що сьогодні потрібно нашим дітям? Їх не витягнеш із за комп'ютерів, планшетів, не відірвеш від телефонів. Тому цей майданчик нам був потрібен, як ніколи. Щоб наші діти розвивались і морально, і фізично, - говорить мешканець селища Покровського Ігор Гура.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.