• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Триває cпівробітництво з компанією “Еріксон” щодо впровадження пілотного проекту “Місто майбутнього"

    Опубликовано: 2005-12-09 17:22:00
    У Держзв’язку 8 грудня відбулись переговори з представниками компанії “Еріксон” щодо реалізації проекту “Місто майбутнього”
     
     У Держзв’язку 8 грудня відбулись чергові переговори з представниками компанії “Еріксон” щодо впровадження пілотного проекту “Місто майбутнього”. У переговорах взяли участь заступник Міністра транспорту та зв’язку України Василь Гандабура, в.о. Директора Держзв’язку Петро Яцук, представники Державного департаменту. Компанію “Еріксон” представляли Голова Представництва “Еріксон-Україна” Расмус Нордбю, інші співробітники українського представництва компанії.
     
    Під час переговорів було зазначено, що компанія “Еріксон” планує реалізовувати проект “Місто майбутнього” спільно з компанією “Адамант” у м. Суми.
     
    Учасники зустрічі обговорили підсумки другого етапу Всесвітнього саміту з питань інформаційного суспільства, який нещодавно відбувся у Тунісі. Виступаючи на пленарному засіданні Саміту, Міністр транспорту та зв’язку України Віктор Бондар акцентував увагу на прагненні України запроваджувати на підставі ІТ-технологій соціальноорієнтовані послуги, зокрема, “електронне урядування”, телемедицину тощо. Проект “Місто майбутнього” дозволить реалізувати цілий спектр таких послуг.
     
    Також було обговорено питання подальшого співробітництва Адміністрації зв’язку України з компанією “Еріксон”.
     
    Держзв’язок
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.