• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Чикаго відбудеться показ колекцій українських дизайнерів

    Опубликовано: 2016-07-27 12:30:30

    6 серпня 2016 року в Чикаго (США) пройде сезонний показ UaModna Fashion Show за участі молодих дизайнерів з України, Молдови та США.

     UaModna Fashion Show - це щорічний показ колекцій українських дизайнерів в Чикаго, який організовує агенція UaModna. Цього року в серпні дійство відбудеться вже вп'яте!

    На цьогорічному показі свої колекції будуть представляти такі відомі українські дизайнери, як:

     Тетяна Щурова (Дніпро) – учасниця модних показів Odessa Fashion Week Ltd, котра створює стильні вишиванки за авторським дизайном з чудовими українськими орнаментами та нестандартними фасонами. Вишиванки від Тетяни Щурової є в гардеробі багатьох українських знаменитостей та політиків.

     Тетяна Палій (Львів) – створює красиві сукні з використанням орнаменту борщівської вишивки. Старовинні узори цих суконь в поєднанні з сучасним фасоном створюють особливий настрій та додають образу неповторний шарм і самобутність.

     Синій Льон (Дніпро) - український бренд, який спеціалізується на виготовленні одягу з традиційними українськими орнаментами. За більш як 10 років роботи «Синій льон» став популярним не лише в Україні, але й далеко за її межами. Він неодноразово отримував нагороди і сертифікати на різного роду міжнародних конкурсах та фестивалях.

     Українські дизайнери дедалі частіше з’являються у міжнародних модних журналах, всесвітньовідомі селебритіз обирають їхні творіння для червоних доріжок та появи на публіці. Зростаюча популярність українців у наймодніших містах США та Європи свідчить про те, що ми нарешті зайняли своє заслужене місце у світовій fashion-індустрії.

     Однак цього року UaModna Fashion Show буде не лише показом наших вітчизняних дизайнерів – це буде міжнародне свято моди! Так на гостей події очікує показ дизайнерів із зарубіжжя, а саме: Ольги Туркіної (Кишинів, Молдова), Ірини Лисої (Нью-Йорк, США) і бренду ta Fleur (Чикаго, США).

     Дизайнери з різних куточків світу зустрінуться 6 серпня в самому серці українського Чикаго на території Ukrainian Village, а саме в Інституті сучасного українського мистецтва.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.