• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Результати комплексного дослідження «Забезпечення потреб та дотримання прав внутрішньо переміщених осіб»

    Опубликовано: 2016-04-14 11:25:59

    В рамках проекту «Захист прав внутрішньо переміщених осіб та боротьба з їх порушенням шляхом підвищення інституційної спроможності місцевих органів влади та здійснення соціальної реінтеграції ВПО» Центром політичних студій та аналітики у партнерстві з Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за підтримки Посольства Королівства Нідерландів було проведено дослідження «Забезпечення потреб та дотримання прав внутрішньо переміщених осіб». 
    Основне завдання проекту – здійснення порівняльного аналізу реального стану забезпечення органами влади потреб внутрішньо переміщених осіб у шести областях: Дніпропетровській, Запорізькій, Львівській, Полтавській, Харківській та Херсонській. Вказані області були відібрані за критерієм найбільшої концентрації внутрішньо переміщених осіб з урахуванням їхньої активності на місцевому рівні.
    Зазначене дослідження було презентовано під час круглого столу «Внутрішньо переміщені особи – права громадян та обов’язки держави», під час якого експерти  обговорили проблемні питання захисту прав внутрішньо переміщених осіб.
    Детальніше про дослідження «Забезпечення потреб та дотримання прав внутрішньо переміщених осіб» та його результати можна дізнатися за посиланням – http://eidos.org.ua/novyny/70-pereselentsiv-ne-znayut-pro-svoji-prava/.
    Звіт за результатами комплексного дослідження «Забезпечення потреб та дотримання прав внутрішньо переміщених осіб».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.