• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Активісти Солом'янського району Києва звернулися до Президента України з проханням відновити довіру мешканців до районної влади

    Опубликовано: 2016-03-11 15:34:13

    Активісти - Василь Заставнюк  та Ірина Головатенко від імені мешканців Солом’янського району м. Києва передали лист- звернення до Президента України з проханням втрутитися у ситуацію, яка обурила громадськість і дати належну оцінку поведінці державного службовця, який грубо порушив принцип служіння Українському народові. Просимо Президента відповідно відреагувати, виявивши повагу влади до кожного громадянина країни. Про це активісти повідомили на своїх сторінках у ФБ.

    Мова іде про інцидент, що стався із депутатом Київради (депутатська фракція «Солідарність»), головою Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації, а зараз - ще й претендентом на високу посаду заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКХ України Максимом ШКУРО.

    Державний службовець, який не один рік при владі (як він сам каже – «был «при всех») у стані « развезло от усталости» розговорився у потязі з випадковим попутником. Очильник Солом’янської РДА відверто розповів про своє «непросте» (коли «все бесплатно») життя в районі, про «нюанси» свої роботи і про ставлення до мешканців, про свою майбутню високу посаду в Кабміні і про свого майбутнього приємника в районі- А. Мальованого, про своїх колег- депутатів Київради «Солідарності» від Солом’янки, про свою оцінку відомим політикам ( «Яценюк - тварь, Юлия - п...раска, а Черновецкий лучше, чем Кличко»-цитата), а також розповів про «своїх депутатів», зокрема, про свого шефа-народного депутата від Солом’янського району Дмитра Андрієвського, за протекцією якого Максим Шкуро із помічників Андрієвського «піднявся» свого часу до очільника Солом’янської РДА.

    Повний аудіо-запис розмови у потязі можна прослухати, наприклад, тут: http://kievvlast.com.ua/dream/maksim_shkuro-_jacenjuk__tvar_julija__praska_a_chernoveckij_luchshe_chem_klichko_video36254.html , а також на інших ресурсах. Крім того, повні аудіо-записи є в наявності у активістів району, зокрема, у Сергій Прокопенко, співрозмовника М. Шкуро і автора записів в потязі.

    Важливо також зазначити, що Сергій Прокопенко вже отримував погрози від представників Солом’янської РДА за публікацію «відвертостей» і донесення інформації до людей. Чиновники району напевно забули, що в Солом’янському районі Києва проживає більше 360 тисяч мешканців, кожного з яких треба поважати, бо саме вони за Законом і є владою! А залякуванням громадських активістів очільники району тільки збільшують обурення мешканців і укріплюють недовіру людей.

    В документі, який ми сьогодні зареєстрували в АП, громадськість Солом’янського району просить Петра Порошенка про наступне:

    1. Сприяти у проведенні консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення з приводу призначення НОВОГО голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації

    2. Забезпечити проведення відкритого круглого столу за участі громадськості Солом’янського району, голови РДА Максима Шкуро та представників ЗМІ з приводу вищезазначеного інциденту.

    Лист до Президента підписали:

    громадські організації Солом’янського району (ГО «Турецьке містечко, ГО «СОТИ», ГР «Вільні громадяни», ПО «Наше місто», ГО «Об’єднання самоврядування народу Героїв Севастополя, 23А», ІГ мікрорайонну Совки та ін.),
    районні осередки політичних партій (зокрема, «Об’єднання Самопоміч» та «УКРОП»),
    представники Громадської ради при Солом’янській районній в м. Києві державної адміністрації,
    і головне – обурені неповагою районної влади мешканці Солом’янського району.

    Громадські активісти продовжують слідкувати за ситуацією, продовжують збір підписів і інформування громаду району про перебіг подій.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.