• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Валерія Лутковська наполягає на проведенні огляду Надії Савченко українськими лікарями

    Опубликовано: 2016-03-04 15:04:30

    Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська звернулась до Уповноваженого з прав людини в РФ Елли Памфілової з проханням сприяти вирішенню питання щодо організації огляду Надії Савченко українськими лікарями.
    Як відомо, громадянка України Надія Савченко в знак протесту оголосила сухе голодування, яке може призвести до погіршення стану її здоров’я. При цьому вона відмовилася від надання їй медичної допомоги російськими лікарями.
    «Українська сторона готова визначити і направити в Російську Федерацію лікарів, які зможуть провести належний огляд і стежити за станом здоров’я Надії Савченко. Прошу Вас сприяти вирішенню питання про організацію огляду Надії Савченко українськими лікарями, яким вона довіряє і призначень яких вона буде дотримуватися», – йдеться у листі Омбудсмана України.
    Валерія Лутковська переконана, що таке вирішення питання дозволить не допустити погіршення здоров’я Надії Савченко й уникнути непоправних наслідків.
    «Сподіваюся, що спільними зусиллями нам вдасться забезпечити право Савченко Н.В. на отримання належної медичної допомоги», – зазначається у листі Валерії Лутковської до Уповноваженого з прав людини в РФ Елли Памфілової.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.