• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військовою прокуратурою Центрального регіону затримано військового, який не прибув з Криму до місця дислокації

    Опубликовано: 2016-02-03 14:49:51

    Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України в ході здійснення досудового розслідування та проведення розшукових заходів затримано підозрюваного у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 408 КК України, підполковника С..

    Встановлено, що зазначений офіцер проходив військову службу в Центрі медичної реабілітації, санаторного лікування та спеціальної підготовки особового складу Повітряних та Військово-морських сил ЗС України «Судак». Вказаний військовослужбовець, в порушення директиви Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України від 06.05.2014 № Д-1 «Про особливості проходження військової служби військовослужбовцями Збройних Сил України, пов’язані з тимчасовою окупацією території України», не прибув у визначені строки до материкової території України для подальшого проходження військової служби, а залишився на тимчасово окупованій території АР Крим.

    30.01.2016 слідчим суддею  Дарницького районного суду м. Києва підполковнику С. обрано  запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою без альтернативи  внесення застави.

    Довідково: ч. 1 ст. 408. (Дезертирство) карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.