• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На заводі Радій (Кіровоград) відбудеться розширене засідання Антикризової ради громадських організацій України та УСПП

    Опубликовано: 2015-06-26 14:57:03

    30 червня 2015 року у Кіровограді  на території заводу "Радій" відбудеться розширене засідання Антикризової ради громадських організацій України та Правління УСПП: «Стратегічні пріоритети інвестиційного потенціалу Кіровоградщини». Мета заходу – визначити пріоритети розвитку найперспективніших галузей області, проблеми місцевого бізнесу та знайти шляхи їх вирішення. На засіданні будуть присутні: центральне та регіональне керівництво УСПП, члени Антикризової ради громадських організацій України,  представники міської влади, районного та обласного керівництва, а також місцеві представники ДФС, ФДМ, Антимонопольного комітету, Міністерства палива та енергетики і Державної регуляторної служби. 

    По завершенню засідання передбачена екскурсія учасників засідання та представників ЗМІ по заводу «Радій».

    Захід почнеться о 12-00 (виїзд з Києва 6-30, 30 червня) за адресою м.Кіровоград, вул. Героїв Сталiнграду, 29.

    Кількість місць для ЗМІ обмежена. Акредитація: 099-533-77-85

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.