• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Символ УКРОП використовується партією УКРОП законно

    Опубликовано: 2015-06-25 08:31:24

    Символ УКРОП, авторства Андрія Єрмоленка, використовується політичною партією "Українське об’єднання патріотів - УКРОП" на законних підставах. Про це на прес-конференції в УНІАН 24 червня розповів один з лідерів партії Геннадій Корбан.

    Він розказав, що ліцензійна угода про використання зображення УКРОП з автором символіки Андрієм Єрмоленко була підписана 15 червня, в день реєстрації партії. «Щоб виключити різні інсиннуації з цією темою. Ми підписали раніше ліцензійний договір, а просто перед прес-конференцією підписали акт прийому - передачі. Андрій люб'язно погодився передати цей символ «Українському об'єднанню патріотів» за 1 грн. Ми також домовилися з ним про подальшу співпрацю», - підкреслив Корбан.

    Він також зазначив, що партія не буде обмежувати коричтування символу УКРОП серед українців. «Ніяких обмежень не існує. Усі мають право носити цей символ. Патріоти, учасники АТО, всі хто бажає», - підкреслив Геннадій Корбан.

    У свою чергу автор символіки Андрій Єрмоленко зазначив, що вирішив передати право на використання символу саме цій партії. «Мені подобається, що це партія патріотичної спрямованості. Я сам є патріотом. Тому ми домовилися про співпрацю", - зазначив Єрмоленко.

    Він також розказав, що планує передавати кошти отримані в результаті співпраці з "Українським об'єднанням патріотів - УКРОП" на благодійність.

    Прес-служба "Українського об’єднання патріотів - УКРОП"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.