• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У вересні відбудуться урочистості з нагоди ювілею прем’єри кінострічки «Тіні забутих предків» 23 червня 2015

    Опубликовано: 2015-06-24 08:35:21

    Віце-прем’єр-міністр – Міністр культури В`ячеслав Кириленко ініціює відзначення 50-річчя прем’єри фільму «Тіні забутих предків» у вересні цього року.

    Ініціатива стала темою зустрічі Віце-прем’єра з головою Державного агентства з питань кіно Пилипом Іллєнком, головою Національної спілки кінематографістів Сергієм Тримбачем, генеральним директором Національного центру Олександра Довженка Іваном Козленком та керівником відділу кіноредакції телеканалу "1+1" Андрієм Алферовим. У зустрічі також взяла участь народна артистка Україна Лариса Кадочникова, яка зіграла у фільмі головну жіночу роль.

    Зокрема, на відзначення видатної події в історії українського кіно у кінотеатрі «Україна» та на площах великих міст буде продемонстровано відреставровану версію «Тіней забутих предків». Також відбудеться виставка у Національному художньому музеї.

    Проведенням заходів буде займатися організаційний комітет, який очолить Віце-прем’єр-міністр – Міністр культури.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.