• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У центрі уваги Уряду – розвиток вугільної галузі

    Опубликовано: 2005-11-08 13:01:00
    Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров провів нараду, під час якої було розглянуто стан справ у вугільній промисловості та визначено заходи з вирішення першочергових питань функціонування галузі.
     
    Під час наради Глава Уряду наголосив на необхідності в найкоротший термін вирішити організаційні питання забезпечення функціонування Міністерства вугільної промисловості.
     
    Прем’єр-міністр також доручив Міністерству вугільної промисловості, Міністерству економіки, Міністерству фінансів, Міністерству юстиції та Фонду державного майна прискорити опрацювання і подання законопроектів щодо особливостей приватизації та ліквідації вугледобувних підприємств.
     
    Протягом найближчих днів Кабмін продовжить розгляд першочергових питань розвитку вугільної галузі, зокрема у центрі уваги урядовців будуть питання наповнення спеціального фонду Державного бюджету та забезпечення фінансування з цього фонду вугільної промисловості у повному обсязі. Окрім того, планується розглянути механізм оплати енергогенеруючими компаніями за вугілля, що відвантажується на ТЕС.
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.