• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівська магістраль запрошує на зустріч зі Святим Миколаєм 12 тисяч дітей

    Опубликовано: 2014-12-11 10:36:28

    За доброю традицією, Львівська залізниця цьогоріч знову запрошує дітей у гості до Святого Миколая. Протягом семи днів, із 16 до 22 грудня, у Будинку науки і техніки Львівської залізниці відбуватимуться святкові вистави, які відвідають понад 12 тисяч дітей залізничників зі Львівщини, Буковини, Прикарпаття, Волині, Рівненщини та Закарпаття.
    Для маленьких відвідувачів проведуть загалом 27 сеансів святкового театралізованого дійства під назвою «Незвані гості в країні світла». Постановник вистави – керівник відомого українського модерн-балету «Життя» Ірина Мазур.
    Як запевняють у  дорожньому комітеті профспілки Львівської залізниці, батьки не мають жодних підстав хвилюватися за малюків, адже дітей з регіонів доставлять до Львова спеціальними додатковими потягами, у яких малечу супроводжуватимуть представники батьківської спільноти, наставники, профспілкові активісти, медики. Також організатори подбають про гостинну зустріч, солодкі подарунки, харчування дітей та зворотню дорогу.
    «Цього року українські діти, певно, як ніколи потребують гарних вражень, позитивних емоцій і свята, — зазначив начальник Львівської залізниці Богдан Піх. — Ми не вагалися у тому, аби попри усі труднощі і скруту організувати для найменших хоча б кілька годин веселощів, позитиву і казки. Саме тому до Святого Миколая у 2014 році приїдуть навіть більше дітей, аніж минулого року. Залізничники докладуть максимум зусиль, аби для кожної дитини ця подорож у казку стала незабутньою».
    Додамо, цьогоріч дорожній комітет профспілки придбав для дітлахів понад 30 тисяч подарунків, відтак, навіть для не зовсім чемних малюків залізничні різки будуть солодкими.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.