• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна має негайно почати реформи

    Опубликовано: 2014-12-10 14:45:18

    Під час зустріч у Брюсселі делегація українських бізнесменів на чолі з президентом Українського союзу промисловців і підприємців Анатолієм Кінахом наголосила на необхідності  вирішення найближчим часом таких невідкладних проблем,   як покращення ділового та інвестиційного  клімату, посилення захисту прав власності та інвесторів, боротьби з корупцією,  вирішення питань  адресної соціальної допомоги населенню, яке відчуває наслідки економічної кризи, прискореної адаптації економіки до умов торгівельно-економічної співпраці з Європейським союзом. Керівництво  групи підтримки України у Європейській комісії сторони повністю підтримало висновки українських колег. 
    І Міжнародний валютний фонд,  і Європейський союз надають Україні певну фінансову допомогу,  наголосили представники бізнес-делегації.  Однак наша держава, перш за все, має почати опікуватися поновленням до себе інвестиційного інтересу, як  зовнішнього, так і внутрішнього, оскільки це є  основа економічного відродження та виробничої модернізації.  Європейці висловили впевненість, що Україна має потенціал  здійснювати реформи у більш динамічному темпі.
             «Наші друзі у Європі зараз не приховують певної втоми і розчарування  у зв’язку з тим, що реформи в Україні затягуються, що досі  не сталося позитивних зрушень у плані значного покращення ділового клімату, не переможена  корупція. Від імені українського бізнесу ми повідомили, що готові працювати заради швидкої реалізації цих завдань по  24 години на добу», – заявив А.Кінах.
             Відтак за результатами зустрічей сторони обговорили і намітили план подальших кроків українських ділових кіл і групи підтримки України в Європейській комісії, пов’язаних з реалізацією Угоди про асоціацію між Україною та ЄС і розвитку співпраці в рамках інтеграції, стосунків у межах зони вільної торгівлі.
    Учасники переговорів у Брюсселі погодилися, що такі зустрічі поглиблюють впевненість сторін у перспективності та необхідності подальшої співпраці, а також посилюють впевненість у тому, що в Україні вже сформувалась критична маса бізнесменів, які сприймають ідею розвитку  України як сучасної європейської правової держави. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.