• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Акція Не вбивайте наших захисників російською пропагандою!

    Опубликовано: 2014-12-10 12:15:38

    11 грудня (четвер), 08:30, ПРаТ «Телеканал «Інтер», вул. Дмитрівська, 30.

    У четвер, 11 грудня, активісти Громадянського руху «Відсіч» та волонтери проведуть акцію «Російські фільми на «Інтері» — наші герої на цвинтарі!» біля офісу телеканала «Інтер», що є одним з лідерів за обсягами російського (близько 70%) та російськомовного (понад 80%) контенту.

    Активісти впевнені, що показ російської телепродукції під час військової, економічної та інформаційної агресії з боку Росії є зрадою національних інтересів. Адже російська телепродукція дуже часто містить антиукраїнську пропаганду. Зокрема, в російських фільмах та серіалах оспівуються російські військові як хоробрі та ввічливі звитяжці, хоча, як відомо, вони нині ґвалтують наш народ, демонструючи абсолютно протилежні якості. Крім того, в них звеличуються та героїзуються кримінальники, прославляється холуйство та брехливість, відсталість та тупість, пропагується алкоголізм та безкультур’я.

    Поки наші герої гинуть на сході, боронячи українську землю від російської навали, так званий «російський світ», за посередництвом «Інтера», вдирається з телеекранів до осель українців. Українцям нахабно замилюють очі, щоб ми не могли тверезо оцінити справжню небезпеку з боку не-братнього народу. Перебуваючи під впливом ворожої пропаганди, деякі українські телеглядачі підтримують ідеї «російського світу». Саме таких до України лізуть «рятувати» російські загарбники.

    Щоб закликати канал «Інтер» не бути спільником окупанта й припинити показувати російські телесеріали, активісти принесуть сотні фотографій загиблих українських військових, пам'ять про котрих цей телеканал зневажає, показуючи серіали про російських казачків, мухтарів, ментів тощо.

    Також варто нагадати, що за російські серіали українські телеканали, зокрема «Інтер», платять шалені кошти, фінансуючи таким чином агресора. Наприклад, торік за російські серіали українські телеканали заплатили щонайменше $300 млн. Більше того, всупереч поширеному уявленню, за даними експертів російські серіали в рази, а подекуди й у десятки разів дорожчі за інші зарубіжні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.