• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Святійший Патріарх Філарет освятить та передасть два реанімаційні мікроавтобуси для українських вояків на Донбас та патрульні джип для "кіборгів" з Донецького аеропорту

    Опубликовано: 2014-12-01 11:37:33

    Київ. Вівторок, 2 листопада 2014 року Святійший Патріарх Київськи і всієї Руси-України о 12:00 у Михайлівському Видубицькому чоловічому монастирі (Київ, вулиця Видубицька, 40) освятить і передасть воїнам, які борються за Незалежність України на Донбасі два реанімаційні мікроавтобуси та патрульні джип.
    Автомобілі були придбані за пожертви зібрані у храмах Київського Патріархату у Київській області (Переяслав-Хмельницька і Білоцерківська єпархія), Видубицького чоловічого монастиря та пожертви вірян Української Православної Церкви Київського Патріархату з діаспори.
    Опісля освячення Святійший Патріарх Філарет поспілкується із журналістами.
    Автомобілі медичної допомоги отримають Перший медичний батальйон і батальйон спецпризначення МВС "Золоті ворота". Патрульний джип буде переданий українським підрозділам, які обороняють Донецький аеропорт.
    Очікується зустріч так званих "кіборгів" з Донецького аеропорту з Патріархом Філаретом.
     Запрошуємо представників Медіа!
    Координація журналістів на місці та довідки: 066-755-39-26 (Андрій Ковальов)

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.